Arkiv 2017

18.10.17 Gjelle, Voss
Nydelig høstvær. Tok en sklitur fra Gjelle med Pål.

23.09.17 Myrkdalen
Overraskende få møtte opp til flyving i Myrkdalen. Og de som blei hjemme gikk glipp av en strålende dag fra Storehaugen. Der var det perfekt startvind hele dagen, men litt for svakt til å henge der. Noen av oss (bl.a. Tore, Pavol og Nate) gikk opp et par hundre meter, og fant nydelig termisk hang. Flightlog

16.09.17 Myrkdalen
Gikk opp fra Vetlebotten og fant passelig startvind litt over toppen av KariTrå-trekket. Dagen viste seg å være hærlig termisk, med bobler som gikk til skybas på ca 1750 moh. Kryssa dalen og fløy inn i Reppane. Tanken var å hange seg opp på Bjørndalskamben, men etter to forsøk fant jeg ut at vinden var for østlig. Men det slapp fin termikk i østhellinga over setra i Reppabotten. Fikk nok høyde til å krysse tilbake til bile i Vetlebotten. Fikk flydd med både fjellvåk og havørn. Nydelig dag!

02.09.17 Myrkdalen
Flott høsdag i Myrkdalen. Svak, jevn vind inn hele dagen. Perfekt startvind. Hege stilte med ny vinge og har virkelig fått sveis på startteknikken! Flott å se hvordan hun legger seg frempå og gønner ut.

06.05.17 Rokne, Voss
Noen ganger blir man positivt overrasket. Det var svak trekk inn på start, og jeg håpte på det beste å klare å henge. Men litt under start fant jeg ei svaaaak boble som jeg klarte å klore meg fast i. Ca 50 runder seinere toppa jeg ut på rundt 1600 meter et stykke inn i Bordalen. Jeg fikk en fin tur rundt Vangsvatnet, og jammen kom jeg meg helt tilbake til Songve. Med lav sol og lange skygger var detbare å snurpe vingen og rusle heim. Perfekt dag! Flightlog

29.04.17 Norgescup på Bavallen
Det blei satt ei spenstig oppgave Bavallen – Gudvangen – Minigolfen. Mange piloter i mål. Jeg starta tidlig og fløy over på Horgaletten hvor jeg skrudde litt termikk før jeg fløy tilbake til Bavallen. Topplanda og hjalp til på start for å få konkurransepilotene ut. Etterpå fløy jeg aleine til Evanger og tilbake. Flott tur!
Flightlog

HOLFUY VINDKART

HOLFUY VÆRSTASJONER:

LANDING KULTURHUSET

HANGURSTOPPEN

HORGALETTEN

ROKNE

GJELLE

LIASET

MYRKDALEN ONDRAHAUGEN

AURLAND HØGÅSEN

VIKAFJELL SKJELINGAHAUGEN